Pogoji poslovanja

 

Polni naziv podjetja: MODERNA, studio za kulturo bivanja d.o.o.

Skrajšan naziv podjetja: MODERNA d.o.o.

Sedež podjetja: Ivanocijevo naselje 5, 9000 MURSKA SOBOTA

Razstavni salon: Jarška cesta 10 B, 1000 LJUBLJANA

Matična št.: 1549600000

ID za DDV: SI59831413

e-naslov: info@moderna.si

spletna stran: www.moderna.si

 

Podjetje MODERNA d.o.o. kot upravljalec spletne strani moderna.si, ne zbira osebnih podatkov ter jih ne obdeluje, da bi moral v skladu z določbami zakonodaje imenovati pooblaščeno osebo za varstvo podatkov. Obdeluje le podatke v zvezi z naročenim blagom ali kupčevim povpraševanjem. Prav tako spletno mesto ne uporablja piškotkov.

Na spletni strani moderna.si boste našli pod zavihkom e-Shop predvsem razstavne eksponate iz showrooma MODERNA d.o.o.. Izdelke lahko kupite po ugodnejših cenah. Znižane cene veljajo za razstavljene izdelke.

MODERNA d.o.o. (preko e-Shopa) in kupec medsebojne obveznosti pri nakupih preko e-Shopa urejata z naslednjimi splošnimi pogoji. Z uporabo spletnega mesta www.moderna.si, vsak uporabnik izkaže, da je seznanjen s pogoji in se z njimi v celoti strinja. Ob nestrinjanju pogojev, spletne strani in storitev ne sme uporabljati. Zaradi stalnega izboljševanja si moderna.si pridržuje pravico, da pogoje uporabe lahko posodobi kadarkoli, ne da bi o tem prej obvestil uporabnike.

 

Splošni pogoji poslovanja

Kupec je lahko fizična ali pravna oseba, upoštevajoč podatke posredovane ob registraciji in oddaji naročila. Fizična oseba je izključno tisti registrirani uporabnik, ki pridobiva ali uporablja blago in storitve za namene izven njegove poklicne ali pridobitne dejavnosti.

Kupec z registracijo potrjuje, da sprejema splošne pogoje poslovanja objavljene na tej strani in druge objavljene pogoje ter spremembe, ki jih bo upravitelj objavil na teh straneh.

 

Komercialni pogoji

Objavljene cene v e-Shopu se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Za posamezne nakupe veljajo cene v trenutku oddaje naročila.

 

Cene

Vse cene v e-Shopu so v EUR in vsebujejo 22 % DDV ter veljajo v trenutku oddaje naročila. Po naročilu vam pošljemo predračun na vaš elektronski naslov. Po plačilu predračuna začne teči rok dobave.

PLAČILO PO PREDRAČUNU

Naročeno blago se lahko plača izključno po predračunu na račun podjetja MODERNA d.o.o., s splošnim plačilnim nalogom UPN/SEPA.

 

Obdelava naročila, prevzem in dostava

MODERNA d.o.o. bo najkasneje v 3 delovnih dneh obdelala sprejeta naročila in ter naročniku posredovala predračun. Kupec po plačilu predračuna, prejme naročene proizvode v najkrajšem možnem času.
Dobavni rok prične teči prvi delovni dan po 12.00 uri od prejema plačila.

 

Prevzem

Osebni prevzem je predviden v salonu MODERNA d.o.o. na Jarški cesti 10B v Ljubljani. Kupec ima tudi možnost, da se mu kupljeno blago pošlje po pošti, cenik dostave pa je določen po uradnem ceniku Pošte Slovenije. Stroške poštnine plača kupec.

 

Rok dobave

Za izdelke naročene iz e-Shopa, ki so na zalogi je predviden rok dobave blaga 3 – 5 delovnih dni, za ostale izdelke različnih blagovnih znamk pa so predvideni različni dobavni roki, kar bo razvidno iz ponudbe, ki jo bo naročnik prejel. V primeru, da pride do izredne zamude dobave blaga, bo kupec o tem predhodno obveščen.

 

Elektronska pošta

Uporabnik z registracijo soglaša, da lahko upravitelj pri komunikaciji uporablja elektronsko pošto, pri čemer le ta vključuje najmanj posredovanje naslednje e-pošte:

  • potrdilo, da je bilo naročilo uspešno oddano
  • potrdilo, da je naročilo v fazi izvedbe
  • obvestilo, da je naročilo pripravljeno za prevzem

 

Besedilo in slike

Čeprav se ponudnik trudi zagotoviti prave fotografije prodajnih izdelkov, je potrebno vse fotografije razumeti kot simbolične. Ponudnik ne odgovarja, če se izdelek ne ujema z izdelkom na fotografiji. Prav tako ne odgovarja za morebitne nastale napake pri opisih izdelkov. Priporoča se ogled pred naročilom v našem showroomu.
Prav tako uporabnik ne sme na kakršenkoli način uporabljati ali reproducirati slik pridobljenih na spletnem naslovu www.moderna.si brez dovoljenja podjetja MODERNA d.o.o.

 

Povezave do drugih spletnih strani

www.moderna.si vsebuje povezave do drugih spletnih strani. Ko obiskovalec spletnega mesta klikne na eno od teh povezav, se premakne na drugo spletno mesto, zato vam svetujemo, da preberete izjave o zasebnosti teh povezanih spletnih mest, saj se njihova politika lahko razlikuje od politike zasebnosti našega spletnega mesta.

 

Varovanje osebnih podatkov

MODERNA d.o.o. se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov kupca oziroma naročnika.

V primeru potrebe po dodatnih informacijah v zvezi z nakupom blaga ali s storitvijo, nam pošljite sporočilo na info@moderna.si.

Oddaja in potrditev naročila hkrati pomeni, da se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja e-shopa.

Podjetje MODERNA d.o.o. se bo trudilo zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na spletni strani. V primeru, da se lastnosti izdelkov spremenijo in ponudnik ne uspe popraviti podatkov, bo kupec obveščen o spremembah in mu omogočil odstop od naročila ali zamenjavo naročenega artikla.

Za nemoten proces končne izvedbe vašega naročila, potrebujemo poleg naročenega blaga tudi vaš naslov in telefonsko številko, da vas obvestimo glede vašega naročila.

Z registracijo dovoljujete podjetju MODERNA d.o.o. hranjenje vaših osebnih podatkov, obdelavo in uporabo pri prodajnih procesih, raziskavah in obveščanju potencialnih kupcev v skladu z veljavnimi predpisi.

Vaše podatke bomo občasno uporabili le zato, da vas obvestimo o novostih ter posebnih ponudbah podjetja MODERNA d.o.o..

Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.

 

Pritožbe in spori

V primeru pritožb se lahko obrnete na podjetje, na elektronsko pošto, info@moderna.si. Vašo pritožbo bomo obravnavali in rešili v najkrajšem možnem času ter vas obvestili o poteku postopka.