Poslovno-proizvodni objekt Ipros

Drenov Grič, februar 2018

Ko se boste peljali po regionalni cesti Ljubljana-Vrnika, boste v Drenovem Griču gotovo opazili nov poslovno-proizvodni objekt, ki smo ga za podjetje Ipros projektirali v arhitekturnem biroju Moderna.

Objekt odlikuje združitev proizvodne in poslovne funkcije v enotnem elegantnem volumnu, ki lebdi nad tlemi na temnem podstavku. Definira ga subtilen višinski lom med poslovnim in proizvodnim delom ter temen strešni volumen za inštalacije. Glavna steklena fasada odpira pogled v sodobne poslovne prostore, ki zaživijo z osrednjim stopniščem in odličnim konceptom razsvetljave.

MUUTO, skandinavski dizajn, ki očara

Novo v naši ponudbi, oktober 2015

Muuto, dansko podjetje, ki navdušuje s širokim naborom pohištva, svetil in dodatkov za vaš dom. Podjetje katerega ime izhaja iz besede muutos, ki v finščini pomeni nove perspektive, s svojimi ikoničnimi izdelki najavlja novo dobo skandinavskega dizajna.Muuto sodeluje z raličnimi skandinavskimi oblikovalci in arhitekti, ki soustvarjajo nove perspektive skandinavskega sodobnega dizajna.

Lepo vabljeni v naš razstavni salon, kjer si lahko ogledate izdelke znamke Muuto.

Nanimarquina

Novo v naši ponudbi, september 2015

Nanimarquina je špansko družinsko podjetje z dolgoletno tradicijo izdelovanja edinstvenih, sodobno oblikovanih preprog na tradicionalen način, z ročnim tkanjem. V podjetju že vrsto let sodelujejo z lokalnimi in mednarodnimi oblikovalci. Rezultat tega sodelovanja so preproge raznovrstnih barv, vzorcev, motivov, oblik in materialov, primerne za vsak okus in vsak prostor.

 

Sento sospeso 

Occhio, avgust 2015

Sento sospeso – mojstrovina na področju tehnologoje in funkcionalnosti. Sento sospeso se predstavlja v prenovljeni obliki in z revolucinarnimi funkcijami, ki omogaočajo edinstvene načine upravljanja s svetlobo. Brez dotika, le z gesto vaših rok lahko upravljate jakost in smer svetlobe, ki jo želite v danem trenutku. Z enostavno kretnjo si lahko z delovnega vzdušja pričarate nežno, indirektno svetlobo za večerno sproščanje ...

Lepo vabljeni v naš razstavni salon, kjer si lahko visečo svetilko Sento sospeso ogledate pobližje in preiskusite upravljanje brez dotika.

Vola Spa 

Vola, januar 2015

Vola predstavlja novo linijo izdelkov namenjenih hidroterapiji v domačem ali hotelskem spa okolju. Spa linija je izvrstna dopolnitev različnim hidroterapevtskim tretmajem kot so knajpanje, savna ali različni spa programi. V ta namen so na Voli predstavili dva nova terapevtska produkta. Ročni tuš 070W z gibljivo cevjo in stenski izliv 080W. Oba nova produkta s hladnim in nežnim curkom vode pomirita duha in osvežita telo.

Stopite v stik z nami

Biro in razstavni prostor Jarška cesta 10b, 1000 Ljubljana
T +386 5 902 00 95 F +386 5 902 00 96 E info@moderna.si


facebook | pinterest