MUUTO, skandinavski dizajn, ki očara

Novo v naši ponudbi, oktober 2015

Muuto, dansko podjetje, ki navdušuje s širokim naborom pohištva, svetil in dodatkov za vaš dom. Podjetje katerega ime izhaja iz besede muutos, ki v finščini pomeni nove perspektive, s svojimi ikoničnimi izdelki najavlja novo dobo skandinavskega dizajna.Muuto sodeluje z raličnimi skandinavskimi oblikovalci in arhitekti, ki soustvarjajo nove perspektive skandinavskega sodobnega dizajna.

 Lepo vabljeni v naš razstavni salon, kjer si lahko ogledate izdelke znamke Muuto.

Nanimarquina

Novo v naši ponudbi, september 2015

Nanimarquina je špansko družinsko podjetje z dolgoletno tradicijo izdelovanja edinstvenih, sodobno oblikovanih preprog na tradicionalen način, z ročnim tkanjem. V podjetju že vrsto let sodelujejo z lokalnimi in mednarodnimi oblikovalci. Rezultat tega sodelovanja so preproge raznovrstnih barv, vzorcev, motivov, oblik in materialov, primerne za vsak okus in vsak prostor.

 

Sento sospeso 

Occhio, avgust 2015

Sento sospeso – mojstrovina na področju tehnologoje in funkcionalnosti. Sento sospeso se predstavlja v prenovljeni obliki in z revolucinarnimi funkcijami, ki omogaočajo edinstvene načine upravljanja s svetlobo. Brez dotika, le z gesto vaših rok lahko upravljate jakost in smer svetlobe, ki jo želite v danem trenutku. Z enostavno kretnjo si lahko z delovnega vzdušja pričarate nežno, indirektno svetlobo za večerno sproščanje ...

Lepo vabljeni v naš razstavni salon, kjer si lahko visečo svetilko Sento sospeso ogledate pobližje in preiskusite upravljanje brez dotika.

Vola Spa 

Vola, januar 2015

Vola predstavlja novo linijo izdelkov namenjenih hidroterapiji v domačem ali hotelskem spa okolju. Spa linija je izvrstna dopolnitev različnim hidroterapevtskim tretmajem kot so knajpanje, savna ali različni spa programi. V ta namen so na Voli predstavili dva nova terapevtska produkta. Ročni tuš 070W z gibljivo cevjo in stenski izliv 080W. Oba nova produkta s hladnim in nežnim curkom vode pomirita duha in osvežita telo.

MDF, Imm Cologne 2015

Köln, januar 2015

MDF se je predstvail na letešnjem pohištvenem sejmu IMM Cologne 2015, v Kölnu. Predstavili so najnovejše linije kot so miza Rock, stoli linije Flow, sedežno garnituro Mia ter serijo omar Inmotion. Miza Rock je prejela nagrado Interior Inovation award 2015 v kategoriiji Best of Best s strani nemškega oblikovalskega ceha.

Stopite v stik z nami

Biro in razstavni prostor Jarška cesta 10b, 1000 Ljubljana
T +386 5 902 00 95 F +386 5 902 00 96 E info@moderna.si


facebook | pinterest